JÄMFÖR
Mina jämförelser
0
Markera minst två enheter för att kunna jämföra dem med varandra

Beliva Omsorg

Beliva Omsorg

Utifrån vår mångåriga erfarenhet inom vård och omsorg, har vi på Beliva Omsorg tagit fram de bästa metoderna för att implementera dessa i vårt arbetssätt. Kontinuitet, språk och vår sociala förmåga är våra styrkor som utförare. Vår jourtelefon är tillgänglig mellan 07.00 - 22.00 alla dagar i veckan.

Profilering

Beliva Omsorg är ett företag som bedriver omvårdnad och service. Vi lägger stort fokus på att göra varje besök betydelsefullt, detta för att vi värdesätter och brinner för vårt yrke med dig som kund i fokus. Vår personal har en varierad etnicitet, för att förstå dig samt tillgodose dina behov. Sekretess och den enskildes integritet är en viktig beståndsdel i vårt kvalitetsarbete. Belivas mål är att du som kund ska kunna känna dig trygg och säker i ditt val av oss som utförare.

Trygghet/Bemötande

Beliva strävar efter att uppnå god kvalitet genom att den enskilde ska känna sig bemött på ett värdigt sätt och att han/hon känner sig respekterad. Ett bra bemötande är viktigt för att kunden ska kunna känna trygghet och tillit i kontakt med personal. På arbetsplatsen går vi igenom rutiner för klagomålshantering och att man är öppen för önskemål och synpunkter på verksamheten från brukare, medarbetare och övriga.

Kontinuitet

Beliva har vi små arbetsgrupper eftersom du som kund ska kunna känna trygghet när vi besöker dig. Detta genom att ha personal som jobbar på samma sätt du är van vid och av personer du känner igen. Genom kontaktpersonen får du information om eventuella ändringar där du kan förbereda dig mentalt.

Kompetens

I vårt team är vi noga med att välja undersköterskor/vårdbiträden som är ambitiösa, noggranna och lyhörda. Vår personal har lång erfarenhet av yrket samt en bred språkkompetens.

Kontaktinformation

Daniel Kaya
Karlsdalsallén 40, 702 18 Örebro

Fakta om hemtjänstutförare

Omvårdnad:  Ja
Servicetjänster:  Ja
Aktiviteter:  Följer med vid promenader, cafebesök, kulturella-, fritids eller sportevenemang, besök vid vård eller andra personliga angelägenheter.
Fixartjänst:  Vi byter glödlampor, gardiner, batterier, ringer telefonsamtal, lättare hjälp med datorn och andra småsaker. Allt utifrån kundens önskemål.
Fönsterputs:  Vi utför fönsterputs enligt kundens önskemål som inte kräver specialverktyg.
Matlagning:  Matlagning tillagas efter kundens önskemål och smak.
Inköp:  Vi utför inköp tillsammans med kunden om så önskas, även apoteks- och bankärenden samt större inköp såsom kläder, skor och andra varor som kunden kan behöva.
Snöskottning:  Tjänsten innefattar snöskottning och saltning/sandning vid behov. Snöskottning kan ske vid anslutning till ytterdörr, garageuppfart m.m.
Städning:  Städningen anpassas efter dina önskemål. Vi städar, dammsuger, dammar och rengör kök och badrum.
Trädgårdstjänst:  Vi utför trädgårdsarbeten i samråd med den enskilde.
Tvätt:  Vi utför tjänsten efter kundens önskemål i bostaden eller närliggande tvättstuga.
Språk:  Arabiska, Assyriska, Bosniska, Engelska, Kurdiska, Persiska, Somaliska, Syrianska, Turkiska
Organisationsform:  Fristående/privat