JÄMFÖR
Mina jämförelser
0
Markera minst två enheter för att kunna jämföra dem med varandra

Filtrera

Namn

Skriv in ett namn att söka på
Filter:

Område

Välj områden att filtrera på.
Filter:

Nära mig

Adress 1
Adress 2
Adress 3
Adress 4
Skriv in komplett adress med gatnummer för att hämta ut vilket hemvårdsområde du tillhör.
Filter:

Organisationsform

Filter:

Språk

Filter:

Gymnasieskolor

Antal per sida
6 gymnasieskolor matchar din sökning
 • Karolinska skolan

  Bli vad du vill på Karolinska skolan i Örebro! Vi har många spännande utbildningar att välja bland. Du får mer ansvar och större möjligheter att själv påverka. Här lägger du grunden till din framtid. Lärarna är suveräna och stämningen är nyfiken och öppen. Våra elever trivs och vi har personal som vill och kan hjälpa dig att lyfta och flyga mot ditt mål.

  Olaigatan 25, 703 61 Örebro
 • Kvinnerstaskolan

  Kvinnerstaskolan är en av Örebro kommuns sex gymnasieskolor. Om du vill besöka skolan är du välkommen till oss, cirka 1 mil norr om Örebro, centralt men ändå på landet i bördig naturbruksbygd.

  Axberg, 705 91 Örebro
 • Risbergska skolan

  Skolan ligger i en naturskön miljö med Svartån rinnande intill skolgården. Skolan har även en egen naturpark. Läsåret 13/14 finns cirka 950 elever på skolan och personalen är c:a 150. Risbergska skolan erbjuder sex nationella program samt två introduktions program. Risbergska skolan är även Riksgymnasium för döva och hörselskadade.

  Hagagatan 53, 703 46 Örebro
 • Rudbecksskolan

  Rudbecksskolan är en skola med stolta traditioner och långtgående anor, mitt i centrala Örebro. I vår skolbyggnad, som från utsidan liknar en borg, ryms fräscha lokaler med toppmodern utrustning som borgar för att ge dig de allra bästa förutsättningarna för att nå dina mål.

  Kungsgatan 31, 702 24 Örebro
 • Tullängsskolan

  Vem kan svara på vad som händer i framtiden? Ingen! Det enda vi vet är att framtiden kommer att se annorlunda ut än vi tänkt oss. Då kan det vara svårt att välja gymnasieskola. Kanske är det klokt att välja Den skola som ger dig bredast möjligheter? Den som kan ge dig mest möjligheter att utveckla just de saker som du är bra på.

  Tullängsgatan 7, 702 25 Örebro
 • Virginska skolan

  En skola fylld med aktiviteter, kreativitet och hårt pluggande — det är Virginska skolan! Varje dag möts här ca 1300 elever i en av Örebros största gymnasieskolor. Under 2012 har skolan renoverats och kan nu erbjuda toppenfräscha och moderna studiemiljöer.

  Fabriksgatan 52, 701 35 Örebro