JÄMFÖR
Mina jämförelser
0
Markera minst två enheter för att kunna jämföra dem med varandra

Filtrera

Namn

Skriv in ett namn att söka på
Filter:

Område

Välj områden att filtrera på.
Filter:

Nära mig

Adress 1
Adress 2
Adress 3
Adress 4
Skriv in komplett adress med gatnummer för att hämta ut vilket hemvårdsområde du tillhör.
Filter:

Organisationsform

Filter:

Språk

Filter:

Hemtjänstutförare

Antal per sida
15 hemtjänstutförare matchar din sökning
 • 24/7 Tillsammans - Hemtjänst & Service AB

  Dina behov är alltid i fokus därför jobbar för dig och med dig. Vi anpassar våra tjänster utifrån dina behov och vi håller det vi lovar. Med en helhetssyns och öppenhet formar vi vårt dagliga arbete i förhållande till dig. Vid önskemål och behov erbjuder vi tjänster på det språk du som kund behärskar då vi har medarbetar med en rad språkkompetens.

  Radiotorvägen 15, 702 27 Örebro
 • A-gruppen vård och service

  Vi ser det friska i människan och försöker att hjälpa dig till en aktiv vardag i den mån du själv önskar. Vi har sociala aktiviteter för våra kunder och firar gärna högtider på olika sätt. Vårt mål är att våra insatser ska hjälpa dig att trivas och kunna bo kvar i ditt eget hem.

  Ellagårdsvägen 40 B, 187 45 Täby
 • Aktivia Assistans AB

  Ett tryggt val av omvårdnad. Aktivia arbetar för assistansberättigade barn, ungdomar och vuxna i hela landet. Sedan starten 2010 är vi nu ett väletablerat företag inom personlig assistans och omvårdnad med huvudkontor i Örebro. Hos oss sätts individen i fokus – självklart är det du som bestämmer när och hur hjälpen ska utföras.

  Stortorget 4, 702 11 Örebro
 • Alma hemtjänst och omsorg

  Styrkan hos oss på Alma hemtjänst och omsorg är rätt inställning till vårt arbete, kontinuitet och hög kompetens. Ditt hem är vår arbetsplats och ditt välmående är vårt uppdrag – det bär vi med oss hela tiden med ansvar och respekt. Våra undersköterskor har lång erfarenhet från äldreomsorgen/hemtjänst och arbetar utifrån företagets värdegrund: bemötande med respekt och arbeta professionellt.

  Sveavägen 2 A, 702 14 Örebro
 • A-omsorg AB

  Inom A-omsorg har vi utbildad personal med olika kompetens och erfarenhet såsom undersköterskor, sjuksköterskor, socionom, biståndhandläggare och vårdbiträden! Vi gör allt för att underlätta din vardag och vi gör alltid det lilla extra, för att vi bryr oss lite mer!

  Hagagatan 6, 703 40 Örebro
 • Attendo hemtjänst Örebro

  Attendo har över 30 års erfarenhet av hemtjänst och erbjuder allt från omsorg och måltidsservice till olika servicetjänster. För oss är det viktigt att du får hjälp så som du vill ha den – på ditt sätt. När du väljer Attendo som utförare bokar vi alltid ett hembesök hos dig för att gå igenom dina behov och önskemål. Omvårdnadstjänsterna erbjuds dagligen kl 07.00–22.00.

  Hindergårdsgatan 41, 703 81 Örebro
 • Avancerad Omsorg Vård

  AOV vänder sig till Dig som har en neurologisk diagnos.Parkinson, stroke, skada, sjukdom men också neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Vi arbetar med anpassad hemtjänst och träning för Dig som behöver en bra hemtjänst med hög personalkontinuitet. Specialisering medför god kunskap hos personal och trygghet för Dig.Vi samarbetar med Neurologkliniken, vårdcentraler och intresseföreningar.

  Hertig Karls Alle 40b (ing. Markgatan 39), Örebro
 • Betjäna Staden

  Betjäna Staden finns för att betjäna Dig i din livssituation. Vi har kristen profil och erbjuder omvårdnad- och servicetjänster. Genom våra insatser vill vi främja Din livskvalité, ge en hjälpande hand i Din vardag på Dina villkor av människor som bryr sig om Dig. Vår styrka är - samma personal till samma kund vid så många besök som möjligt.

  Västra Vintergatan 31, 703 47 Örebro
 • DinDag AB

  Din Dag – omsorg och service AB är en verksamhet som erbjuder omsorg alla dagar mellan kl 06,.00-22.00. Våra ledord och kvalitetsgarantier är Kontinuitet, Tillgänglighet, Noggrannhet och alltid ett bra o trevligt Bemötande! Utifrån Dina behov och önskemål utformas Dina insatser så som Du önskar dom.

  Stenbackevägen 6, 702 25 Örebro
 • Good Service sg AB

  Vi erbjuder omvårdnad alla dagar 7-22.

  Radiatorvägen 3, 702 27 Örebro
 • 1
 • 2