Amare Omsorg

Logotyp Amare Omsorg

Amare Omsorg vill att du ska leva ditt liv som du vill. Genom vår individanpassade metod tar vi hänsyn till dina behov, färdigheter, mål och intressen för att ge dig inflytande och kontroll över ditt liv. Vi placerar människan i centrum av vårt omsorgsarbete och skapar tillsammans med dig en individuell plan för att säkerställa att omsorgen motsvarar dina önskemål och förväntningar.

Inriktning, profil och kompetens

Amare Omsorg är ett företag med bred erfarenhet inom hemtjänst och omsorg som strävar efter att göra en verklig skillnad. Vi har erfarna medarbetare och en stark hängivenhet gentemot våra kunder. Våra kompetenta medarbetare är avgörande för vår verksamhet. Vi lägger stor vikt vid kompetens och därför genomgår våra medarbetare kontinuerliga utbildningar för att alltid erbjuda den bästa omsorgen och servicen.

Vi värdesätter erfarenhet, engagemang och omtanke som våra grundläggande principer. Därför är vi noggranna när vi väljer vår personal och ser medvetet till att täcka så många olika språk som möjligt. Vi på Amare förbättrar din vardag!

Språkkunskaper förutom svenska

Våra medarbetare är flerspråkiga och behärskar språk som arabiska, assyriska, syrianska, persiska, finska, engelska, tyska och kurdiska. Saknas ditt språk kan vi anpassa rekryteringen av undersköterska med önskemål kring specifika språkkunskaper.

Våra tjänster

Omvårdnad

Vi utför omvårdnad alla dagar i veckan klockan 7–22 enligt ditt biståndsbeslut. Vi besvarar trygghetslarm alla dagar i veckan klockan 7–22.

Om du har insatser på natten är det alltid personal från Örebro kommuns nattorganisation inom hemvården som kommer till dig oavsett vilken utförare som hjälper dig mellan 7–22.

Fixartjänst

Vi utför fixartjänst åt dig upp till fyra timmar/år.

Service

Vi utför serviceinsatser måndag–fredag klockan 8–17 enligt ditt biståndsbeslut. Följande erbjuds:

  • Fönsterputs.
  • Inköp.
  • Städning.
  • Tvätt.

Tilläggstjänster/hushållsnära tjänster (tjänster som inte ingår i biståndsbeslut)

Vi utför inte tilläggstjänster.

Trygghet och bemötande

Vi på Amare Omsorg vill att du ska kunna leva ditt liv precis som du vill. Därför erbjuder vi individanpassad hemtjänst med fokus på dina behov och önskemål. Trygghet och respekt är grundläggande för oss. All vår personal har tystnadsplikt, legitimation och genomgår noggranna bakgrundskontroller. Vi bemöter dig alltid med respekt och lyhördhet, och utgår från en humanistisk människosyn där alla individer har lika värde och unika behov.

Vi ser till hela din situation och skräddarsyr lösningar utifrån dina önskemål och behov. Oavsett om du behöver hjälp med personlig hygien, matlagning, städning, social samvaro eller ledsagning, finns vi här för dig. Vi samarbetar gärna med dig, dina anhöriga och andra berörda för att skapa en trygg och värdig vardag för dig. För oss är kontinuitet och kvalitet viktigt. Vi strävar efter att ha en hög personalkontinuitet och goda arbetsvillkor för våra medarbetare.

Vi erbjuder regelbunden kompetensutveckling och samarbetar med Örebro kommun och andra aktörer inom vård och omsorg för att säkerställa att du får den bästa möjliga omsorgen och servicen. Vi ser fram emot att höra från dig!

Delaktighet och kontinuitet

På Amare Omsorg sätter vi din delaktighet och trygghet i centrum. Du har en fast kontaktperson som ansvarar för din omsorg och samordnar insatserna. Vi arbetar mot att upprätthålla en stabil kontinuitet och minimera omsättningen av personal, för att du ska känna trygghet med att möta bekanta ansikten i ditt hem.

Vi lyssnar på dina önskemål och behov och anpassar vår omsorg och service efter dem. Vi samarbetar med dig, dina anhöriga och andra relevanta aktörer för att ge dig den bästa möjliga omsorgen. Vårt mål är att du ska känna dig trygg och bekväm med din omsorg och service och att du ska ha en aktiv roll i din egen vardag.

Godkänd leverantör - Örebro kommun

Kontakt

Företagets namn: Amare Omsorg.
Besöksadress: Berglundavägen 1E, 702 36 Örebro
Telefon: 019-29 61 00.
Telefontider: kl. 8–16.

E-post: info@amareomsorg.se
Webbplats: www.amareomsorg.se

Verksamhetsansvarig: Jaqline Carlzon Shoukatian, 019-29 61 00, jaqline@amareomsorg.se.
Kontaktperson: Robel Oktay, 019-29 61 00, robel@amareomsorg.se.

Frågor, synpunkter och klagomål

Frågor, synpunkter och klagomål skickas till info@amareomsorg.se.

Senast uppdaterad:
Publicerad: